I media

Jeg er ikke noe særlig begeistrert for oppmerksomhet rundt min person og når jeg har blitt intervjuet får journalistene streng beskjed om at det skal dreie seg om mat og bloggen og ikke om meg. Matbloggen min er ikke en narsissistisk egotrip for å vise verden hvor flink jeg er til å lage mat. Jeg driver på med dette for å formidle min egen matglede i et håp om at det er  smittsomt og at flere vil oppdage hvor positivt det er for både kropp og sjel å lage sin egen mat.

Jeg vet det er noen jeg har glemt her, men jeg får legge dem inn etterhvert.

Oktober 2009
Første gang denne bloggen fikk noe oppmerksomhet i media var et intervju med meg i Maison Mat & Vin i spalten «Nytt på nett». Jeg hadde hatt bloggen i tre år allerede, men etter dette intervjuet begynte besøkstallene å øke dramatisk.

20. januar 2010
I januar 2010 ble jeg intervjuet i Aftenposten av Yngve Ekern i en sak som heter «Blogg en fisk». Jeg var en at tre bloggere som ble intervjuet og de to andre var «Mat med Monkis» og «Vaffelhjerte«. Dette var første gang det gikk opp for meg at det jeg skrev kunne være interessant for andre enn nærmeste familie og venner.

26. september 2010
KK har en spalte som heter «Ines tre på nett» og der var jeg en av de utvalgte denne gangen. «En slik mann vi alle skullle hatt i huset» – jeg rødmer…

20. april 2011
Dette var første gang jeg var på Lesernes VG.

15. juni 2011
Denne gangen var det min oppskrift på laks i oppvaskmaskinen som kom på Lesernes VG. Laks i oppvaskmaskin er min måte å si at matglede kan ta mange former og at man kan få fantastiske resultat selv med litt uvanlig metode. Jeg ble både hyllet og latterliggjort i kommentarfeltet den dagen..

29. juni 2011

Fiskebollesuppe fikk VGs lesere servert denne dagen. Det er litt artig, fordi det var min kones oppskrift og den eneste gangen så langt at jeg har skrevet om hennes mat på bloggen.


9. juli 2011
Selv de beste må ha litt fri innimellom og i fjor sommer valgte Aftenpostens Yngve Ekern å avvikle sommerferien sin på en original og kjempekul måte. Han spurte 5 matbloggere om å være sommervikarer over en periode på 8 uker og jeg var en av dem som ble spurt. Det var veldig hyggelig å bli spurt og kjempegøy å se navnet sitt på trykk i Aftenposten  – det gjør jeg gjerne igjen…

22. juli 2011
Dagen før hadde det vært Pizza-NM under Gladmat-festivalen i Stavanger og jeg var tilstede som tilskuer. Det var utrolig gøy å være tilstede og skrev et fyldig referat og fikk tatt flere gode bilder. På vei hjem fra Stavanger fikk jeg en e-post om at jeg var lagt ut på Lesernes VG og det var jo en kjempefin avslutning på det som hadde vært en veldig god og matglad uke i sommerferien. Noen timer etter smalt det bokstavelig talt i Oslo, Lesernes VG ble tatt ned noen dager og matblogging ble utrolig lite viktig for meg de neste ukene…

22. desember 2011
Denne gangen var det en gjestebloggers innlegg som fikk oppmerksomhet. Geir fantastiske oppskrift på pinnekjøtt falt i smak hos mange.

17. februar 2012
Noen dager før fastelavn la jeg et en oppskrift på mine beste fastelavnsboller. De smaker fantastisk og det var mange av VGs lesere som var enige.

24. februar 2012
Skikkelig kjøttkraft var i fokus denne dagen – mit mest nerdete innslag så langt.

28. febriar 2012
Ferdig middag på 12 . minutter var dagens tema.

Mars 2012
I mars 2012 ble jeg interjuvet at Foreldre og Barn sammen med fire andre bloggere. Veldig hyggelig.

27. mars 2012
Denne dagen var jeg gjest på Wenches kjøkken på God morgen Norge på TV2. Tema var trykkoking.


Innslaget kan du se her: Hobbykokken på God Morgen Norge

20. april 2012
På denne fine fredagen var det er et stort intervju med meg om trykkoking i Dagens Næringsliv D2. Det var veldig gøy å bli spurt og vi hadde en kjempefin dag i Oslo under intervjuet med mye god mat i trykkokeren.

Her kan du lese artikkelen: Trykkoking i D2

Mai 2012
Skribent i Dagbladet. Fra og med mai 2012 skriver jeg med ujevne mellomrom i Dagbladet Endelig Fredag.

Her kan du lese min debut i Dagbladet: En saus – mange muligheter 

14. mai 2012 – Lesernes VG

Denne gangen var det mine seks forskjellige varianter av eggerøre som fikk oppmerksomheten til Lesernes VG. Mange artige kommentarer fra leserne…

25. mai 2012 – Lesernes VG

Denne gangen var det noen kjempegode sjokoladeboller som fikk plass på Lesernes VG.

13. juli 2012
Min tredje artikkel i Dagbladet Endelig Fredag sin «Kokkeskolen». Jeg skrev om jordbær denne gangen.

Etter dette har det tatt litt av med media for min del og jeg har ikke fått oppdatert «I media» på en stund. Jeg håper å få gjort det etterhvert…

1 Comment

  • Reply
    Matmisjonen | Hobbykokken.no
    18. september 2012 at 05:34

    […] I media […]

  • Legg inn en kommentar