Kontakt

Jeg har dessverre ikke anledning til å svare på spørsmål om oppskrifter, koke- og steketider og annen kjøkkenhjelp. Jeg prøver imidlertid å svare å de fleste henvendelsene jeg får i kommentarfeltene. Du kan også stilles spørsmål i følgende åpne fora:

Hobbykokken på: FacebookInstagram og Twitter.

Jeg samarbeider med det amerikanske nettstedet ChefSteps.com, som jeg anbefaler på det varmeste for oppskrifter, idéer og kunnskap.

Jeg ønsker ikke å bli kontaktet av produsenter av ferdigmat eller halvfabrikata. Videre ønsker jeg ikke å bli kontaktet av firma som selger alkohol. Jeg svarer heller ikke på slike henvendelser.

Min e-post adresse er: olav@hobbykokken.no

15 comments

 1. Hei!
  Jeg lurer på om sitronkaken skal lages på kokte moste poteter eller om jeg skal rive dem??
  Håper på raskt svar :-)

 2. Hei.

  Har du testet den nye versjonen av Thermomix, og mener du at oppdateringen kan forsvare prisdifferansen på omlag 3000,- mellom ny og gammel modell?

 3. Leste med stor interesse artikkel i «Pluss magasinet» nå i helgen.
  Kan du vennligst opplyse om hvor en får kjøpt røkt paprika (pulver?).

  Vennlig hilsen Ivar Aske
  ivar@aske.no

 4. Hei, jeg her en stekeovn som er 90cm bred.
  Jeg skulle gjerne hatt et pizzastål som var like bred/dyp som ovnen, slik at det er plass til flere pizzaer på en gang.
  Er det mulig å bestille pizzastål på mål?

  Mvh

  Even Arnesen

 5. Hei, Har du erfaringer med at potetene blir harde sammen med løk i en potetsalat? Har opplevd det når salaten står en dag eller to. Vet du hvorfor dette skjer?

 6. Ønsker å lage reinsdyrstek i Sous Vide men finner ikke noe svar på nettet. Det er 2 stykker frosne reinsdyrsteker á 900g.
  Har du forslag til grader og tid i Sous Vide på dette?

 7. Hei, jeg hadde håpet at du kunne fjerne setningen om å ha brannslukningsapparat tilgjengelig ved frityrgryta i saken om heimelaga pommesfrites. Det er en svært dårlig ide. Hilsen en som jobber med beredskap

 8. Hei.
  Jeg har planlagt å bruke sous vide poteter for å gjøre det litt lettvint med mat til 25 personer. Jeg bruker Amadine poteter. Har en LaVa vacuumpakker og tenkte å lage pakker på ferdig kokte poteter som jeg kan fryse ned og bare varme opp når de skal brukes. Hvor lenge og på hvilken temperatur skal de kokes?
  På forhånd takk ;-)

Legg inn en kommentar