Kontakt

Jeg har dessverre ikke anledning til å svare på spørsmål om oppskrifter, koke- og steketider og annen kjøkkenhjelp. Jeg prøver imidlertid å svare å de fleste henvendelsene jeg får i kommentarfeltet her på bloggen.

Jeg ønsker ikke å bli kontaktet av produsenter av ferdigmat eller halvfabrikata. Videre ønsker jeg ikke å bli kontaktet av firma som selger alkohol. Jeg svarer heller ikke på slike henvendelser.

Min e-post adresse er: heisann@hobbykokken.no

17 Comments

  • Reply
    sunniva amundin
    18. oktober 2014 at 07:38

    Hei!
    Jeg lurer på om sitronkaken skal lages på kokte moste poteter eller om jeg skal rive dem??
    Håper på raskt svar :-)

    • Reply
      Hobbykokken
      18. oktober 2014 at 22:04

      Det er på kokte, moste poteter…

      • Reply
        sunniva amundin
        21. oktober 2014 at 19:24

        takk :-)

  • Reply
    Svein
    2. desember 2014 at 17:48

    Hei.

    Har du testet den nye versjonen av Thermomix, og mener du at oppdateringen kan forsvare prisdifferansen på omlag 3000,- mellom ny og gammel modell?

  • Reply
    telund
    9. desember 2014 at 13:56

    Lammerulle
    Hei takk flott side du har.
    Lurte på om du har noe erfaring med lammerull og sous vide.

  • Reply
    Ivar Aske
    21. juni 2015 at 19:45

    Leste med stor interesse artikkel i «Pluss magasinet» nå i helgen.
    Kan du vennligst opplyse om hvor en får kjøpt røkt paprika (pulver?).

    Vennlig hilsen Ivar Aske
    ivar@aske.no

  • Reply
    Even Arnesen
    3. oktober 2015 at 10:12

    Hei, jeg her en stekeovn som er 90cm bred.
    Jeg skulle gjerne hatt et pizzastål som var like bred/dyp som ovnen, slik at det er plass til flere pizzaer på en gang.
    Er det mulig å bestille pizzastål på mål?

    Mvh

    Even Arnesen

    • Reply
      Hobbykokken
      29. november 2015 at 16:12

      Ja, send meg en e-post så skal jeg hjelpe deg..

  • Reply
    Maria
    10. november 2015 at 13:27

    Hei, Har du erfaringer med at potetene blir harde sammen med løk i en potetsalat? Har opplevd det når salaten står en dag eller to. Vet du hvorfor dette skjer?

    • Reply
      Hobbykokken
      29. november 2015 at 16:08

      Nei, dessverre. Det har jeg aldri opplevd og har dessverre ingenanelse om hvorfor det skjer…

  • Reply
    John Brataas
    30. desember 2015 at 21:12

    Ønsker å lage reinsdyrstek i Sous Vide men finner ikke noe svar på nettet. Det er 2 stykker frosne reinsdyrsteker á 900g.
    Har du forslag til grader og tid i Sous Vide på dette?

    • Reply
      Hobbykokken
      30. desember 2015 at 21:17

      58 grader i 4 timer burde bli veldig bra ;-)

  • Reply
    Bringedal
    21. januar 2016 at 17:50

    Hei, jeg hadde håpet at du kunne fjerne setningen om å ha brannslukningsapparat tilgjengelig ved frityrgryta i saken om heimelaga pommesfrites. Det er en svært dårlig ide. Hilsen en som jobber med beredskap

  • Reply
    Marit Selland
    27. desember 2017 at 14:28

    Hei.
    Jeg har planlagt å bruke sous vide poteter for å gjøre det litt lettvint med mat til 25 personer. Jeg bruker Amadine poteter. Har en LaVa vacuumpakker og tenkte å lage pakker på ferdig kokte poteter som jeg kan fryse ned og bare varme opp når de skal brukes. Hvor lenge og på hvilken temperatur skal de kokes?
    På forhånd takk ;-)

    • Reply
      Hobbykokken
      27. desember 2017 at 14:34

      87 grader i 1 time, litt avhengig av størrelsen på poteten…

  • Reply
    Alex Jones
    9. mars 2019 at 14:44

    Hej Hobbykokken!

    Håber du har det fantastisk her i tidlig vår – nu går der ikke længe til alle skal i skogen og samle stash! :)

    Jeg mødte dig engang på maaemo med din vaccumdestillator – tænkte høre hvilke teknikker du benytter til at stabilisere væsker efter destillering? Det er noget mere indviklet end med spiritus har jeg lært mig :)

    Jeg har selv experimenteret lidt med vand-destillering, og har problemer med at få ting til at vedvare i smag såvel som duft – har du nogle tips jeg kan benytte :)?

    På forhånd mange tak!

    • Reply
      Hobbykokken
      10. mars 2019 at 10:20

      Hei!

      Ja, jeg husker deg – jeg traff deg jo også på restaurant Festningen året etter :-) Jeg trenger litt flere opplysninger for å kunne hjelpe deg – vi tar det på mail :-)

    Legg inn en kommentar