Potetmos uten hemninger
- by Joanne Lewis
- 0
Jeg vil på det sterkeste anbefale dem som slanker seg å lese videre til, for denne potetmosen er ikke for dem med trange blodårer. Her er det fløte, melk og smør i skjønn forening, så vil får la dem som skriver om helsekost fortsette å gjøre det og bare si en gang for alle at dette ikke er hverdagsmat…
Du trenger følgende utstyr:
- Potetskreller
- Potetmoser
- Stor gryte
- Kjøkkenkniv
- Kuttebrett
Ingredienser:
- 1 kilo poteter, skrelt og kuttet i like store biter
- 100 g smør
- 1 dl Creme Fraiche
- 2 dl fløte
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper, fersk kvernet
- 1/2 muskatnøtt, nyrevet
- Kok potetene til de er møte, det tar ca. 17-20 minutter. Stikk dem med en skarp kniv, og hvis det går lett gjennom så er de klare.
- Sil vekk kokevannet og la potetene dampe av i noen minutter.
- Ha potetene i en potetmoser (som f. eks. den på bildet) og ha det oppi en kjøkkenmaskin og bland det sammen til en jevn masse. Hvis du lar den gå for lenge i kjøkkenmaskinen kan blandingen bli litt seig, og som et alternativ kan man blande det sammen for hånd med en sleiv.
- Bland sammen de øvrige ingrediensene og varm det opp igjen i en gryte.
Server!
Jeg vil på det sterkeste anbefale dem som slanker seg å lese videre til, for denne potetmosen er ikke for dem med trange blodårer. Her er det fløte, melk og smør i skjønn forening, så vil får la dem som skriver om helsekost fortsette å gjøre det og bare si en gang for alle at…
Jeg vil på det sterkeste anbefale dem som slanker seg å lese videre til, for denne potetmosen er ikke for dem med trange blodårer. Her er det fløte, melk og smør i skjønn forening, så vil får la dem som skriver om helsekost fortsette å gjøre det og bare si en gang for alle at…