Potetmos uten hemninger

Jeg vil på det sterkeste anbefale dem som slanker seg å lese videre til, for denne potetmosen er ikke for dem med trange blodårer. Her er det fløte, melk og smør i skjønn forening, så vil får la dem som skriver om helsekost fortsette å gjøre det og bare si en gang for alle at dette ikke er hverdagsmat…

Du trenger følgende utstyr:

  • Potetskreller
  • Potetmoser
  • Stor gryte
  • Kjøkkenkniv
  • Kuttebrett

Ingredienser:

  • 1 kilo poteter, skrelt og kuttet i like store biter
  • 100 g smør
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 2 dl fløte
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper, fersk kvernet
  • 1/2 muskatnøtt, nyrevet
  1. Kok potetene til de er møte, det tar ca. 17-20 minutter. Stikk dem med en skarp kniv, og hvis det går lett gjennom så er de klare.
  2. Sil vekk kokevannet og la potetene dampe av i noen minutter.
  3. Ha potetene i en potetmoser (som f. eks. den på bildet) og ha det oppi en kjøkkenmaskin og bland det sammen til en jevn masse. Hvis du lar den gå for lenge i kjøkkenmaskinen kan blandingen bli litt seig, og som et alternativ kan man blande det sammen for hånd med en sleiv.
  4. Bland sammen de øvrige ingrediensene og varm det opp igjen i en gryte.

Server!

Jeg vil på det sterkeste anbefale dem som slanker seg å lese videre til, for denne potetmosen er ikke for dem med trange blodårer. Her er det fløte, melk og smør i skjønn forening, så vil får la dem som skriver om helsekost fortsette å gjøre det og bare si en gang for alle at…

Jeg vil på det sterkeste anbefale dem som slanker seg å lese videre til, for denne potetmosen er ikke for dem med trange blodårer. Her er det fløte, melk og smør i skjønn forening, så vil får la dem som skriver om helsekost fortsette å gjøre det og bare si en gang for alle at…